fbpx
     ATENȚIE! Datorită necesității implementării măsurilor de oprire a răspândirii epidemiei de COVID-19, începând cu 10.03.2020, vom procesa și livra DOAR comenzile on-line, telefonice sau pe e-mail! Începând cu 10.06.2020, preluarea comenzilor direct la sediul nostru, este disponibilă în regim de take-away, de la poarta sediului, doar pentru comenzile achitate în avans cu Ordin de Plată, cu respectarea normelor de distanțare socială și mască de protecție. În continuare, în sediul firmei este permisă doar intrarea personalului SUDURA SRL sub norme stricte de igienă! De asemenea, pot exista întârzieri în prelucrarea și livrarea comenzilor dumneavoastră, dar despre care veți fi informați pentru fiecare comandă în parte! Vă mulțumim pentru înțelegere și vă urăm multă sănătate!

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1093 de produse active în magazinul on-line!

Livrare FAN Courier < 1s,(6g/ship-hi1e8rt="jpg"vd5tps:/re"timelinO}e6g/shi"ti/shipmenn dat ar:AN_Couriemrt=rg p-ar: auto;ier" t> Termeni și condiții de utilizared3="http://wwwdov.rcizarCou"i și condiții de utilizare b7)4( ondragstart="return false;" hrefer="0" src="/images/stories/virtuemart/product/resized/Rolwal_CUT_120P_200x200.jpg" alt="Rolwal_CUT_120P" width="200ude" >d3="http:n"returpDTermengd3="hndiții del="sa noi inf i1e8rt="jpg"vd5tps:/re"timelinO}e6g/shi"ti/sh;}e="jpg"hi"tree ma5pene-utinOemarlt>tvdg/acrgin-ri widsud5e" 1/er-tnuSset=" Use;" ;h-3tared3="http:"> ;h-3.7% U" srimele =rg pd3="http:n"retur-9/shi"tita/ i>i1e8rt="jpg"oli>i9/se 1t: aue =g (et">lip 13taprurnt="jp1/e maeierre"ti hrutoense el> 13taprurnt="jp1/e maeierre" (et"epan c1/e maeierre"ti hrutoense elerelinO}ert="jpg"vd5tps:/re"timel>.jpg"vdee"ti hrutt=" r; }(document, '-utilizare" > /afișutilpCeția/soe.pe;" stylec"rehi1e lade-sshttmalstps:b/Euro/Leu"0vab/siAtmalBCEu su ziuai"tilătivăbl 200x20lizzzzg return fament, 'script', g">-ar: auto;ier" t>rg pm o maratr:AN_CViziANaza siAN-httg/shi"ti/ shipmentmalg"oli>ipe;Sg pM " reclickzarer.ro/' taSp-'; drblan: mar(/vis,ier" t>rg pm o masiANes/storieu'1/e, 'script', g">onkeypCedrasrer.ro/' taSp-'er.ro/" tauSr taSp/ren feeEl maraipe;Sg pM " izarCouss=p" U marM /shiarg psenn-keogs:/re"

  • loi"ti" Ucloi"ti ondrastaoi"t>XarCoen a h2>ClickANu 7tn-smazturn aten a p>Deopee1e ne-amll-heruntatde-ufopeANumul3="hazia/tmal sucălre" aANu suia/soe.mal"-sie.pe-deta