fbpx
     ATENȚIE! Datorită necesității implementării măsurilor de oprire a răspândirii epidemiei de COVID-19, începând cu 10.03.2020, vom procesa și livra DOAR comenzile on-line, telefonice sau pe e-mail! Începând cu 10.06.2020, preluarea comenzilor direct la sediul nostru, este disponibilă în regim de take-away, de la poarta sediului, doar pentru comenzile achitate în avans cu Ordin de Plată, cu respectarea normelor de distanțare socială și mască de protecție. În continuare, în sediul firmei este permisă doar intrarea personalului SUDURA SRL sub norme stricte de igienă! De asemenea, pot exista întârzieri în prelucrarea și livrarea comenzilor dumneavoastră, dar despre care veți fi informați pentru fiecare comandă în parte! Vă mulțumim pentru înțelegere și vă urăm multă sănătate!
CONDIŢII DE UTILIZARE

Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro , implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

S.C. SUDURA S.R.L. furnizează serviciile care sunt subiectul termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, care este întreţinut şi administrat de S.C. SUDURA S.R.L., se recomanda citirea cu atenţie a acestor termeni şi condiţii. S.C. SUDURA S.R.L. îşi asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări site-ului www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro , structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

S.C. SUDURA S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, up-grade-uri etc.
S.C. SUDURA S.R.L. nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro , indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.
COMUNICĂRI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro , folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate S.C. SUDURA S.R.L., comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la S.C. SUDURA S.R.L. în format electronic, incluzând şi comunicări prin e-mail sau prin anunţuri pe site.
DREPTURI DE AUTOR
Întregul conţinut al site-ului www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro , incluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi şi orice alte date, este proprietatea S.C. SUDURA S.R.L. şi/sau a furnizorilor săi şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a S.C. SUDURA S.R.L. şi/sau a furnizorilor săi şi este protejată de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris a S.C. SUDURA S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea S.C. SUDURA S.R.L. sau a furnizorilor săi de programe şi sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
MĂRCI
S.C. SUDURA S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. SUDURA S.R.L., fără acordul scris al acesteia.
ACCESUL LA SITE
S.C.SUDURA S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. SUDURA S.R.L., fără acordul scris al acesteia. Accesul la site nu poate fi acceptat de firma S.C. SUDURA S.R.L. decât pentru conturile create de utilizatorii care oferă date valide si complete în formularul de înscriere! Toate conturile care nu respectă această condiţie sunt şterse de operatorii noştrii!

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro , utilizatorul este responsabil pentru toate activităţile care survin prin accesarea contului şi parolei personale. S.C. SUDURA S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către S.C. SUDURA S.R.L. numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din contul de înregistrare, precum şi datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoţii, corespondenţă etc.
Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.
COMENTARII, COMUNICĂRI ŞI ALTE DATE/INFORMAŢII
Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii şi orice alte comunicări; pot să trimită  sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atât timp cât conţinutul acestora: nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viaţa privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, e-mail-uri în masă sau orice alta formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legile în vigoare.
S.C. SUDURA S.R.L. are dreptul (dar nu şi obligaţia) de a şterge orice astfel de conţinuturi identificate pe site. S.C. SUDURA S.R.L. nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.
În cazul trimiterii sau afişării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă S.C. SUDURA S.R.L. dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum şi dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conţinuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, firmei S.C. SUDURA S.R.L. dreptul de a utiliza numele pe care îl asociaţi cu un astfel de conţinut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl afişează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. SUDURA S.R.L. nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru conţinutul mesajelor/comunicărilor afişate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro .
SECURITATEA INFORMAŢIILOR
S.C. SUDURA S.R.L. garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. S.C. SUDURA S.R.L. nu îşi asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de orice defecţiuni sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul şi nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/severele sau e-mail-urile expediate de www.sudura.com nu conţin viruşi sau alte componente dăunătoare. De asemenea, S.C. SUDURA S.R.L. nu răspunde pentru defecţiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.
RESPONSABILITĂŢI PRIVIND PRODUSELE
S.C. SUDURA S.R.L. nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet.
S.C. SUDURA S.R.L. nu garantează şi nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziţionate nu corespund scopului pentru care au fost achiziţionate.
De asemenea, S.C. SUDURA S.R.L. nu răspunde şi nici nu va fi făcută responsabilă pentru funcţionarea site-ului, informaţiile, conţinutul, materialele sau produsele de pe site.
Produsele (atunci când este cazul) sunt însoţite de certificate de garanţie ale producătorilor sau emise chiar de S.C. SUDURA S.R.L. ca reprezentant direct al acestor producători.

S.C. SUDURA S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamaţie va fi adusă la cunoştinţa S.C. SUDURA S.R.L. în maximum 24 de ore de la recepţionarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă producătorului produselor respective, spre soluţionare.

Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă şi Legii nr. 51/2003, care aprobă ordonanţa, „consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.
LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂŢII
Site-ul www.sudura.eu / www.magazin-sudura.ro şi materialele aferente sunt oferite aşa cum sunt şi atât cât sunt disponibile .
S.C. SUDURA S.R.L. nu va fi făcută responsabilă şi nici nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcţionarea/funcţionalitatea site-ului, informaţiile sau conţinutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

S.C. SUDURA S.R.L. oferă garanţie pentru produsele comercializate pe site după cum urmează:

. Toate Echipamentele de sudare TIGER: garanţie 12 luni de lce de gare="foCasp;şlign: jreriyle="liiv> agn: jrerize: smallte îign: jreriyle="liiv> i.C. SUDURA S.R.L. rmitatcasă &c&nrt="return oan>mxss="rown1&n xt-0e cumpăyite-9xRA S. nnci jrer-itatcasăy: a>mxss="rown1&ntyle="fa.ro&r sausize"font-ssRna cum sunt fas imp; text-rifysudura.1ront-s/9n: jrer-iy: a>f; fo":>Pnight: 20px; pserentru fe="l8'austify;gareght: casaext-alie"line-heifL &npx; font-famfine"l8'austify;gareght: casaext-alieesteia.od: 2/a> larenti68f a.od: rInsabilăca aceast61r ER: gLxC "o&r sausize"font-ssRna cum sunt fas imp; text-rifysudura.1ront rInrea 'aui68a">Ser-0ero/" stybil9hc n>S.h.R.Ldmplicit, sRnepturilo1 j ybil9hc nace"spa justifpx;apturispa pres saMsoNormong>/hc nR.L. î tractelconica,689hcv> /hc nR.L. î trac style=onalagsitegh ustifpxcum u are ii şi orice alte comunicări;rtele de;rte_550,menubardodiv sk e prinpan sai68f 0px; /hc nR.L. î trac style=onalagsitegh ustifpxcum u are ii şi orice alte comunicări;rtefine"rciale sau alndrags de;rte nici nifyoa dateeilizmntic/span>0px; ft: 2prin oxt-ale="text-font-f ght: stylt0 fun9 vigoRnepturilo1 j16f0/ 6ractelcont-aliglconffagsitem:ei >/hc nR.L. î trac style=onalagsitegh ustifpxcum u are ii şi orice alte comuă &c&nrt="retuîndra EXCLUSIVdateeS.C. Sca,sanpan style=, anA S.ăy: amercigate le="line-hnicaplas fun9 vigoRnepusize"font-ssRna cum sunt fas imp; text-rifysudura.1ront-s/9nac style=onalagsitegh ustifpxcum u are istara"liiaATENȚIE!!acesuriloan item1i găz pentru funcţionarea/funcţionalitatea siteac style=onalagsitegh ustifpxcum u are ii şi orice alte coCicaple suntrbsp;ate rtelet;rte nici nirin text- ca r styl; font-siCONDI a Pn-suilă/LonectSer-0ero/" stybil&nde gare="fo/div>To&r sausize"spanuu, adapta, publiite-ul în oric/vizi şext-ala făle="fontmaterian sextitatea n-ss=">telor găzduite şi tsizecliea fiie S.Csize:vns-se;atcor d

-serif; zpan> nu conţin vi; ft: 2prismise prin fiiefiet: jendf;">tei cocys-serpşul dDens-serif;">ial,hele peS.ăywww.sudura.eu / au litor producv style-serinecrantează căi care acreptt ac="text-font-"fonproduseizaavează înle="fon xt-0vn fea exclusivă a S.C. So anAyle="carantezaVINDestyle="font-faanAylef; font-si xt d apşe="foolut ca de ily:lheight: 20pfont-svănEchicestor producăCONDass="ict ae ( sauCombine-hnfoCdentrnec, epui nu a eize: sa,.etc). Dcu/punlejatesmall;="fo nu conţin vown1&n xtri.www.sudura.eu /  nu conţin vsmaign: dr-itatcaclieasaVINDestyledrepv> nu conţin vsdte dăusans-seticelieas. D>bww.foe confor">tează căid ft: 2priclieasaemenhmall;a68f 0eNFORsuno="fon respo-serin gaa>="font-faaeight: liv"htt. Dcu/pus-ura.r//wwrin gaa>ita,henexta>tează căi( f;">fy;"> nim 5%ano="unfe pe:l 0eNFORci nu eify;"erate de&fy;w.sudunfe pe:l a S.C. exta> 0eNFORsunle create a-f ght: de srio/wwrE Daă Sduc.den="true"> / www.sudura.eu / S.C. ev >rn fals-svă.care rat=eme aces-sererile expediate dep y.-rifsvă. ="teont/pan clan sttea de"tează , nnci jsivă annci j000000;">www.sudura.eu / CONDIŢII materian sextaeight: f;">ont-sigratecel="foentrud"teonthiar de create pan Ser-0ee, cl de">teazăi nu ="fonanAze: sclieasmil-sererli://wwa ign: jueră drere pe:l t: norl ignle crliv"hrat=nEch-ass="creael="fccondiţii a site-ului, care este întreţinut şi administrat de S.C. SUDURA S.R.L., se recomanda citirea cu atenţie a acestor termeni şi condiţii. S.C. SUDURA S.R.L. îşi asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum fectua orice modin style="font- duselorPOLITICA de PREŢURI, PLATAg>LIMITaligTRANSPORTUL. SUDURA ="font-size: small;">S.C. SUDURA SA S.R.L. îm fectua orice modificări ale acestor prevederi, precum . SUDURA S.R.L. îm fectua orice modificări ale acestor prevederi, precum fectua orice modi="text-align: Ccanteza> nim ente enuspafle="-serunfe pe dLELIMIze: smfișuse"-serln l,helveti Taxt=emeVnfe peorAm şi dateg>LIMI(T.V.A.)

pe/mfișue=, CONDEuroi-serln sl ca -nle evschimbua din ce evBafca C"texn EuropehnfoC(ECB)in text- ceorz ndiţii a site-ului, care em fectua orice modificări ale acestor prevederi, precum site-ului, care eşi asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, preca efectua orice modieni şi condiţii. S.C. SUDURA S.R.L. îşi asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum fectua orice modin style="font-PlejatC. SUDURfectua orice modin style="font-esmall;emeentrumapan>iiefisnee preclamau ori,;"> Ser-0ero/" stfectua orice modin style="font-erf=hylel: rInsaBafca Tcialil www.e"teaărca înextreURA S>r"ll; font-srif care ac-n d ace"> SUDURA S.R.L. îşi asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, preca efectua orice modin style="font-Dcu/puitat pe df;">tecln>aerilsizect- ceor smaui "Cotexcumeraturi at-fawww.sudura.eu / îize"fonmontle dle"e /h3 efectuize"fonh-cl: Ccttcu>www.suduh3 / îize"fonmontle-eoaseas"e / îize"fonc a om" oducătoriefectuid="cfe k06d45179847c99967e46231aa76d06a3">Aceo="fonăţile desstrin resp;">Cin text- oruede#000000;">rong>C type='ă d/j C' 75rstepe.getEfalse;ById('cfe k06d45179847c99967e46231aa76d06a3').innesHTML = ''; vfpuruncix = 'ma' + 'il' + 'to'; vfpurath = 'hr' + 'ef' + '='; vfpuaddy06d45179847c99967e46231aa76d06a3 = 'vcordri' + '@'; addy06d45179847c99967e46231aa76d06a3 = addy06d45179847c99967e46231aa76d06a3 + '"spanu' + '.' + 'eu'; vfpuaddy_ă d06d45179847c99967e46231aa76d06a3 = 'eimgbil9hc nace"spa asta săi::psrcţ/ial,es/EtrinIeoa.png". =umEtrinIeoa" width="35:pfa pre="35:p/>';75rstepe.getEfalse;ById('cfe k06d45179847c99967e46231aa76d06a3').innesHTML += 'eybil9hc nace"spa asta săi::p' + rath + '\'' + runcix + ':' + addy06d45179847c99967e46231aa76d06a3 + '\' nacget="_-srf">'+addy_ă d06d45179847c99967e46231aa76d06a3+'<\duc'; 000ong>Ccătoriefectuid="cfe kce2ba18038b8230c4e3a2fa75672a22a">Aceo="fonăţile desstrin resp;">Cin text- oruede#000000;">rong>C type='ă d/j C' 75rstepe.getEfalse;ById('cfe kce2ba18038b8230c4e3a2fa75672a22a').innesHTML = ''; vfpuruncix = 'ma' + 'il' + 'to'; vfpurath = 'hr' + 'ef' + '='; vfpuaddyce2ba18038b8230c4e3a2fa75672a22a = '"spanusrl' + '@'; addyce2ba18038b8230c4e3a2fa75672a22a = addyce2ba18038b8230c4e3a2fa75672a22a + 'gtrin' + '.' + 'ft '; vfpuaddy_ă dce2ba18038b8230c4e3a2fa75672a22a = 'eimgbil9hc nace"spa asta săi::psrcţ/ial,es/gtrin.png". =umgtrin" width="35:pfa pre="35:p/>';75rstepe.getEfalse;ById('cfe kce2ba18038b8230c4e3a2fa75672a22a').innesHTML += 'eybil9hc nace"spa asta săi::p' + rath + '\'' + runcix + ':' + addyce2ba18038b8230c4e3a2fa75672a22a + '\' nacget="_bldek">'+addy_ă dce2ba18038b8230c4e3a2fa75672a22a+'<\duc'; 000ong>Ccătorieybil9hc nace"spa asta săi::p &nbsio ps://ro-ro.mallbooku, a/MSer-0eulV cl deDeSspanu" nacget="_bldek"trel="noon tera eimgbil9hc nace"spa asta săi::psrcţ/ial,es/mallbookupng". =ummallbook" width="35:pfa pre="35:p/>oducătorieybil9hc nace"spa asta săi::p &nbsio ps://m.me/172526709446088" nacget="_bldek"trel="noon tera eimgbil9hc nace"spa asta săi::psrcţ/ial,es/FBMess_35x35.jpg". =umFBMess 35x35" width="35:pfa pre="35:p/>oducătorieybil9hc nace"spa asta săi::p &nbsskype:"spanusrl?c"fo:" nacget="_bldek" eimgbil9hc nace"spa asta săi::psrcţ/ial,es/skypeupng". =umskype" width="35:pfa pre="35:p/>oducte g/ura.e /ura.e /ura.e /ura.e / îize"fonww.s6"> / îize"fonmontle dle"e /h3 efectuize"fonh-cl: Abon="lin-teacest siteh3 / îize"fonmontle-eoaseas"e / îize"fonc a om" To&r sau-duselorefectua orice modificări ale acepturilo1 j ybil9hc nace"spa just12te coDcu/puvjenile cidfe=" cât suno f;u oriilă ialheivals- suultirif;"noorl s s sttea de" oferitsvăolutitspecestei="text- font-if;"noo="e=, abon="lin-te- sulITĂ"noo="ele dessizatoacest site uriloan item1i găz pentru funcţionareaceasersau-ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbsio ps://"spanuuus15.lITizanl,eu, a/sub0ongbe?u=3c53bf80364fcdafdd15fb0bd&id=7254b1cdfu" nacget="_bldek"trel="noon tera efectua orice/div>To&r sau-duseloreimgbil9hc nace"spa asta săi::psrcţ/ial,es/strinupng". =umstrin" width="24:pfa pre="24:p/ Abon="lin-teacesuriloan item1iucte g/ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /sns-sotuid="bottom-lilo"e / îize"fonrow-fiORd"e / îize"fonww.s12"e / îize"fonmontle dle"e /h3 efectuize"fonh-cl: Pşultericest siteh3 / îize"fonmontle-eoaseas"e/ îize"fonvmgroup"e / îize"fonvmheadera tyle="font-family:t-size:nt-family/va fi solS>r"-serRcantiura.- font-ifv>T/ura.e / îize"fonmanizatn-handlera /ticele"fonrow-fiORd vmmanumapan>era /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/böhler-welding9hlco"e eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n>ers/coontir"e eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/hbs"e eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/hypertherr"e eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/inwelding"e eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/kre a prod-sro"e eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /ticele"fonrow-fiORd vmmanumapan>era /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/fv>ch"e eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/călera eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/ontrela eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/oagstart-srla eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/pze"duseca eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/rhinoweld-sro"e eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /ticele"fonrow-fiORd vmmanumapan>era /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/rolwala eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n>ers/rywal-rhc-poloniaa eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/tbi-indu fi es-gmbh"e eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/weldas"e eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /lzecle"fonww.s2"e / îize"fonmanisp-handle"e /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/manumapan>ers/youli"e eimgbil9hc nace"spa asta săi::ppsrcţ/ial,es/s20pies/, cl strrt/manumapan>er/n> eiuc /ura.e /ulie /ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /usns-sote /sns-sotuid="bottom-bo"e / îid="bot-montles"e / îize"fonrow-fiORd"e / îize"fonww.s3um sunt "> / îize"fonmontle dle"e / îize"fonmontle-eoaseas"e /ticele"fonmenu"e /lzecle"fonitem-148va y;">: classlndraeoadiilă şi nici nu garanteazuctelie/lzecle"fonitem-149au-ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/polilo1 -de-pa as" efectuize"fonlink-no-ial,e">Polilo1 şipa asgaranteazuctelie/lzecle"fonitem-482au-ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs/polilo1 -de-ca puteatiaşTmnt" efectuize"fonlink-no-ial,e">Polilo1 şica putea şTmntgaranteazuctelie/lzecle"fonitem-483au-ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbsio proclonganpc.govybil9tacget="_bldek"t efectuize"fonlink-no-ial,e">A.N.P.C.garanteazuctelie//ul> /ura.e /ura.e /ura.e / îize"fonww.s3um sunt "> / îize"fonmontle dle"e / îize"fonmontle-eoaseas"e

Avem -duselor 1093tC. uselor de"tează / îize"fonmontle dle"e / îize"fonmontle-eoaseas"e.L. îid="fb-roos"eCc(rodu-sot(d, s,id) { vfpujs,fjs = d.getEfalse;sByTagName(s)[0]; if (d.getEfalse;ById(id))ipa asn; js = d.cremntEfalse;(s);ujs.Rd =id; js.src = 'ho ps://eoani j0fallbookunet/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&verssot=v2.10&appId='; fjs.pay;">Node.insertBefore(js,fjs); }(75rstepe, 'rong>C', 'fallbook-jssdk'))0eroong>Cc .L. îize"fondjod:klbox"e.L / îize"fonfb-pl,e" data- &nbsio ps://longfallbookuc a/MSer-0eulV cl deDeSspanu" data-width="270" data-a pre="100" data- dfontirif: 2" data-ide-caverummaăi" data-show-fallpirice aăi" data-ide-ctace aăi" data-e="fo-headerummaăi" data-adapt-eoasaines-width="true"e.L /ura.eu / îize"fonmontle dle"e / îize"fonmontle-eoaseas"e / îize"fonc a om" azucte g/ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /ura.e / îize"foncleara /ura.e /usns-sote /ura.e /fooserid="fooser"e / îize"foncoasaines"e / îid="fooserod: 2"ize"fonrow-fiORd"e / îize"fonww.s12"e / îize"fonc a om" C type=func/j C:psrcţ//downloads.trinchimpuc a/js/snarup-u ors/popup/unique-methods/stbed.js"unt d-dojo-ca pug="ă PlainJ, : true,isDebug:a săi"eCcC type=func/j C:>window.dojoRequire([nmojo/snarup-u ors/Loadera], ce p-sot(L) { L. nace({"baseUrl":"mcuus15.lITizanl,eu, a","uORd":"3c53bf80364fcdafdd15fb0bd","lRd":"7254b1cdfu","uniqueMethods":true}) })CcTo&r sau-duselortyle="font-family:cesuriloan item1brp/>C.U.I. RO9415788brp/>Reg.Com. J40/3210/1997brp/>Aţia: Str. Iliada, Nr. 43, Sns-or 5, Bua de=" , 051064brp/>Tel: 021/330.76.68 - 021/331.17.52 - 031/805.29.48brp/>Fax: 021/301.85.05brp/>sizato: vcordri[at]"spanuu îla distanţă, în termen dedeftea efectua orice/div>To&oNac style=onal'ft ic ybil ms'j ybil9hc naprPs țnestei/spaoes sNDtaxC. ev cialt-falndra> ftoînexcest sitera.e dista efectua orice/div>To&oNac style=onal'ft ic ybil ms'j ybil9hc naprReURA ze: sde"teeţ resp; yil-serEuro,hstyexnătoal; f y.-r0psipecestua din cei-serln t0 fun9 vui, care enţă, în termen dedeftea efectua orice/div>To&oNac style=onal'ft ic ybil ms'j ybil9hc naprFapan> rat/mfișue=; f țnesto d="n Ser-0eeesmall;l ca -nle evschimbuEuro/Leuua din ce evBCEi-serziut=usans-seexcest sitera.e/ura.e /ura.e / îize"foncleara /ura.e /ura.e /ura.e /ura.e /ufoosere -ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbsio proclongshopmntiuybil9t>azuct îid="on tMod cumize"fonmondeDestog"e.L /ui, ca /ybil9hc nace"spa asta săi::p &nbs#cloi" t>Xazucca /h2>Click.ă apt sdezamercatca /p>De="line-ne-amica prurinihstyf="lceimuderivsty.-e ev="fcălfont-f ă înestăid fauto d="text-ftes sNutte MVSl,hlick.ă apt s resdezamercat! Dcu/pud0pis s fișC.C.orhersoarri cs s >rn fa fișsuno="butoeul PRINTtsvănerri cs s coasactaI ALTEgn: ante sturi atcei-serlassul Coasact! Mulțnmimd="text--sețte gate!te g.L /ura.euC type=func/j C:>.L tor dleSte u-sot(d5rstepe.body)uCc